Je betere huid begint bij....


INFORMATIE VOOR SALONS & KLINIEKEN:

Bent u professional en wilt u graag een zeer effectieve lijn in de salon of kliniek gaan gebruiken om huidverbetering toe te passen, neem dan contact met ons op. We zullen dan alle informatie per email sturen en uitnodigen voor een VIP behandeling in ons eigen huidbehandelcentrum zodat u goed kennis maakt met ons en onze producten voor huidverbetering. Tevens lichten we toe hoe we u gaan trainen, ondersteunen en begeleiden. Indien gewenst komen we op afspraak naar u toe voor een duidelijk gesprek, kennismaking en proefbehandeling met de producten. Onze lijnen zijn geschikt voor de startende salons, als aanvulling of verandering van merk bij de uitgebreide salons en voor klinieken die hun behandelingen (laser, peelings, injectables) willen ondersteunen met verantwoorde thuisproducten. Later aangevuld (of direct) met onder andere chemische peelings, PDT led therapie, Micro-Needling en bindweefsel massage. Zo GARANDEREN we nog meer resultaat en loyaliteit van uw klanten. Eenmaal gezien wat je bereikt, willen uw klanten nooit anders meer!
Door de beschikking over de huidverbeterende merken META FOR SKINCARE en EKSEPTION PEELINGS & SKINCARE is er altijd een match.....

Wist u dat 25 % van de 2,5 MILJARD kilo papier in NL (ja, dat is een stapel papier zo groot als een gemiddelde woonwijk) NIET kan worden gerecycled? En wist je dat een groot deel daarvan zgn laminaatpapier is waarin cosmetica mooi verpakt wordt? DAAROM zit META FOR SKINCARE niet in een doosje met glanslaminaat en de meeste producten van EKSEPTION ook niet. Als er dan een doosje omheen zit dan is het van gerecycled karton ZONDER plastic protector. Dat scheelt niet alleen in prijs voor uw klant maar dat scheelt ook een ENORME BERG niet recyclebaar papier in het MILIEU. Dus zgn. "ECO" merken die hun producten WEL in die verpakking verkopen, HOE "eco" zijn die?
Wij willen die vervuiling niet op ons geweten hebben... u toch ook niet??

Download
BROCHURE META FOR SKINCARE 2017/2018 IN PDF
Een compleet en heerlijk leesbaar overzicht van onze huidverbeterende producten. Bent u schoonheidsspecialiste huidtherapeut of andere huidspecialist ? Neem contact met ons op en vraag snel om meer informatie of een VIP proefbehandeling ! Bent u gewoon iemand die eindelijk een betere huid wil? Bezoek dan 1 van onze CERTIFIED DEALERS. Zij helpen u met een goed advies, effectieve behandelingen en de juiste producten voor UW huid.
META FOR SKINCARE BROCHURE 2017.pdf
Adobe Acrobat document 3.1 MB

INFORMATIE VOOR CONSUMENTEN & ENTHOUSIASTE GEBRUIKERS:

 

Zeer regelmatig wordt ons assortiment aangevuld met moderne formules die gericht zijn op een betere huid conditie, huidproblematiek zoals acne en droge huid, de gevoelige huid, anti-aging en de verouderende huid. Zo hebben we de meest geavanceerde zonbescherming voor je huid zonder "witte waas". Deze crème biedt alles - in - 1: zonbescherming, draagt bij aan de preventie van vroege huidveroudering en pigmentvlekken door de zon, hydratatie en verbetering van de huid. Als je al pigmentvlekken hebt ben je te laat...daarom bieden we vanaf nu ook een WHITE - UP of PR CLEAR dagcrème/ serum die pigmentvlekken helpt reduceren. Voor de ogen help je verslapte huid, lijntjes en donkere kringen verminderen met het FOR YOUR EYES ONLY serum die je kunt afronden met ULTIM EYES dagcrème. verbetering gegarandeerd!

Meta For Skincare & Ekseption producten zijn alleen verkrijgbaar via de erkende schoonheidssalons en huidspecialisten. Vraag bij onze CERTIFIED DEALERS om je producten en een bij jouw huid passend huidadvies. Zij nemen je graag mee op reis naar een betere huid!

NEEM CONTACT OP!
META FOR SKINCARE / EKSEPTION PEELINGS & SKINCARE
UW LEVERANCIER: BEAUTY UNITED B.V.

TELEFOON: 0318-741033

ACHTERDOELEN 100, 6711 AV EDE

info@beauty-united.nl
info@metafor-skincare.nl